Довършиха я! Венета Райкова плаче с глас след последните новини от съда

Довършиха я! Венета Райкова плаче с глас след последните новини от съда 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Венета Райкова се намира в най-жестоката ситуация в своя живот!

Отпадна и последната надежда Венета Райкова да спаси жилището си. Бившата тв водеща се надяваше да получи 50 хил. лв. от Евгени Минчев и с 30 от тях да погаси задължението си към Юксел Кадриев. Това обаче няма да се случи, пише Pik.bg.

Лорд Минчев е погодил жесток номер на блондинката. Той изобщо не се появил на последното заседание в съда и така съдията отложил делото чак за 08 март.
Венета Райкова вече няма шанс да се спаси от съда

Венета Райкова вече няма шанс да се спаси от съда

Advertisement:
Advertisement:

Дотогава обаче Венета Райкова трябва да се е разплатила с колегата си от Би Ти Ви, а това няма как да стане. Затова по всяка вероятност от Нова година тя ще живее в друг апартамент.

Припомняме, че Вени сама започна войната с Евгени Минчев. Тя го заведе под отговорност за нанесени обиди, но лордът контраатакува с обвинение в клевета. Затова през пролетта има вероятност Райкова не само да не спечели, но и да изгуби доста пари.

Всичко това прави предстоящите празници истински кошмар за Венета и семейството й. Малкият Патрик няма да може да се радва на скъпи подаръци за Коледа, тъй като майка му е затънала в дългове.

Според слуховете, когато научила, че по делото й срещу Евгени Минчев няма да има развитие скоро, Венета Райкова не успяла да сдържи сълзите си. Тя се разплакала с глас в обятията на мъжа си Тишо, тъй като това значи сигурна загуба на жилището им.

Нека припомним, че Юксел Кадриев успя да осъди русокосата журналистка на втора инстанция. Причината е интервю с бившата му съпруга, проведено в „Горещо“ преди 5 години. За изненада на всички, новинарят повдигна обвинение не срещу продуцентите или телевизията, а срещу водещата.

Самата Венета се оплака във Фейсбук, определяйки решенеито на съда за крайно несправедливо, тъй като е променил становището си без никакви последвали доказателства.

Глобата за писателката е 30 хил. лв. и докато не я изплати, сметките и апартаментът й ще бъдат запорирани, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: