Бомбата избухна: Преслава е бременна, но от Фики или Слави?

Бомбата избухна: Преслава е бременна, но от Фики или Слави? 4.2 (84%) 5 votes

Преслава е бременна, вещаят последните пикантни слухове в страната!

След като толкова време бягаше от обвързването и правенето на семейство, Преслава сега е напът да направи точно обратното. Причината е в предполагаемата бременност на певицата, научи Kliuki.bg.

Преди няколко дни тя е излязла на участие с дълга и широка блуза, което е нетипично за една чалга фурия. Според мнозина, Преси е опитвала да скрие наедрялото си коремче, пише в. „България днес“.

Ако действително фолк дивата е бременна, то възниква интересният въпрос кой е бащата на бебето. Вариантите са два, като и двата са доста любопитни.

Първият е свързан с Фики Стораро, който топлеше леглото на Преслава в края на лятото. Двамата демонстрираха много близки отношения и за никого не остана тайна, че имат извънколегиална връзка.

Последните слухове обаче свързват Преси със Слави Трифонов. Говори се, че Дългия е разделил пайнерката и Фикрет и от 2 месеца е мъжът до бившата брадърка.

Advertisement:

От Фики Стораро или Слави Трифонов е бременна Преслава?

Advertisement:

От Фики Стораро или Слави Трифонов е бременна Преслава?

Припомняме, че преди година, когато участва във „ВИП Брадър“, Преслава призна, че има ужасен страх от обвързване, който й пречи да създаде истински сериозна връзка. Именно затова тя вече е на 32 години, но сменя гадже след гадже.

Една бременност обаче със сигурност би променила нещата и би кротнала Преси. Чаровницата от Добрич сякаш е време да се задоми, възрастта й го изисква.

Разбира се, не е изключено напълняването й да е вследствие на други компоненти. Все пак да не забравяме, че в началото на своята кариера Преслава беше с поне 20 кг. отгоре и изглеждаше по съвсем различен начин.

„Тя има склонност към напълняването. Затова не яде почти нищо и много спортува. Знае, че най-малкото отпускане ще я върне отново към стария вид. Годините обаче са безмилостни и на 32 е по-трудно да задържиш фигурата си.“ – смятат хора, близки до изпълнителката на „Лъжа е“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: