Бившата съпруга на генерал Радев проговори (Какви тайни разкри за новия президент)

Бившата съпруга на ген. Румен Радев проговори

Гинка Радева, екс съпругата на ген. Румен Радев, разкри част от семейните тайни, които крие бившия летец и настоящ президент. Подкрепяният от инициативния комитет на БСП политик спечели убедително срещу Цецка Цачева, в надпреварата за „Дондуков” 2. Обидена ли е Гинка Радева, че новата жена на мъжа й, Десислава Генчева, я измести от правото й да стане първата дама в републиката.

Семейната сага на новия държавен глава започва оттам, когато той напусна армията. Тогава става ясно, че близо две години Румен Радев е поддържал връзка с любовницата си Десислава Генчева. Тя му е подчинена, пиарка във Военно-въздушните сили и така нарушава устава на армията. Заради което той си подава оставката.

Но след като бе разконспириран, бъдещият държавен глава побърза да узакони връзката си с Десислава на 12-ти август, малко преди старта на кандидат президентската си кампания.

Радев сам се похвали, че пак е семеен, като пропусна да каже, че преди това е бил женен за Гинка.Тя е майка на двете му деца, тийнейджърите Георги и Дарина. А той побърза да се постави в ролята си на грижовен баща.

Таи ли обида и мъка от предателството бившата му съпруга Гинка Радева? Съжалява ли, че мястото й на първа дама й е откраднато от любовницата Десислава Генчева?

Напротив, Гинка Радева не се оказа отчаяна и обезверена. Тя е самоуверена, елегантна, изискана и ведра. Демонстрира поведение на самодоказал се човек

Силна е толкова, колкото категорично отвръща на удара. И в името на доброто на децата си в никакъв случай не иска да тръгне срещу бащата на децата си. А стиска зъби и до последно пази авторитета му, пише Пик.

Advertisement:

Няма да петни името на бившия си съпруг и не иска да застава срещу камерите, защото е избрала свободата да живее собствен живот. Нормален и почтен, без слава.

Бившата съпруга на ген. Румен Радев открехна тайни за семейния им живот

Advertisement:

Бившата съпруга на ген. Румен Радев открехна тайни за семейния им живот

Тя работи в банка, отива на работа с трамвай, пазарува в хипермаркет, сама носи тежките торби. Тича в парка и ходи на родителски срещи. Тя е бившата съпруга на новия президент. И респектира с осанката си.

Гинка Радевае красива, стилна, елегантна и пази авторитета на бившия си съпруг, настоящ президент

Гинка Радева е красива, стилна, елегантна и пази авторитета на бившия си съпруг, настоящ президент

„Приключила съм взаимоотношенията си с него и повече не искам да коментирам това”, непоклатима е Гинка Радева.И отказва дори да намекне дали бившия й съпруг е усложнил живота й със своята собствена публичност и двойствеността в изявленията си за семейното си положение, току преди старта на кампанията си.

Такава е изоставената съпруга на ген. Румен Радев. Тя не се скри, не се притесни, не се спотаи, не избяга. А новият президент направи ли така?

Източник: kliuki.ws

Advertisement: