Изплуваха шокиращи разкрития около случая с Анита Мейзер

Изплуваха шокиращи разкрития около случая с Анита Мейзер 5 (100%) 1 vote

Нова порция шокиращи разкрития около случая с Анита Мейзер видяха бял свят

Днес се гледа делото срещу Анита Мейзер. Въпреки искането то да бъде отложено поради отсъствието на майката на Николай Димов като ключов свидетел, искането не беше удовлетворено, предава БЛИЦ.

Адвокатът на близките на Николай Димов – Иван Томов заяви във встъпителната си пледоария, че настоящото производство трябва да бъде прекратено заради несъответствия в данните в експертизата. Той изтъкна, че има съществени разминавания в това, което е написано и това, което е било установено.

Според него описаната фактология е спорна и не съответства на действителността. Адвокатът сподели, че след огледите на трупа е било установено, че по него има следи от удари и хематоми.

Установено е разкъсване на хрущялна тъкан и травми от удар в областта на носа. Той допълни, че първоначално е било обявено, че носът на Николай Димов е бил счупен. А след това в документите по делото е вписано, че няма подобни травми.

Advertisement:

Адвокатът е категоричен, че не става въпрос за убийство по непредпазливост. Той допълни, че близките на Николай Димов настояват да получат от Ани Мейзер кръвнина в размер на 300 000 лв.

Магистратите споменаха още, че скандалната варненка е предложила подкуп на полицаите. Първоначално предложената от нея сума е била в размер на 10 000 евро. След това тя я увеличила на 20 000 евро. Третото й предложение към униформените било за подкуп в размер на 30 000 евро.

 Анита Мейзер

Advertisement:

Близките на Николай искат от Анита Мейзер 300 000 лв кръвнина

Иван Томов започна пледоарията си с настояване да бъде разгледано имуществото ма Анита Мейзер в САЩ и да бъде определена неговата актуална цена с оглед на това да се обезпечи иска на обвинението.

Магистратите категорично отхвърлиха това искане, определяйки го като недопустимо, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: