ИЗВРАЩЕНИЯТА НА АНИТА МЕЙЗЕР И МИТЬО-ПОЩОВА СА ЧУТОВНИ! БОХЕМЪТ ЛИЧНО ПРИЗНА, ЧЕ ПАЛАВНИЦАТА ГО Е…

ИЗВРАЩЕНИЯТА НА АНИТА МЕЙЗЕР И МИТЬО-ПОЩОВА СА ЧУТОВНИ! БОХЕМЪТ ЛИЧНО ПРИЗНА, ЧЕ ПАЛАВНИЦАТА ГО Е...

„Искам да й помогна на Анита Мейзер, ама не знам как. Освен да ходя на свиждане да й занеса храна и да правя с*кс с нея зад решетките. Или да й дам пари да излезе, а после да ми ги върне. Това сподели в неподражаемия си стил Митьо Пищова, цитиран от в. България днес.

Любимецът на народа обяви, че неведнъж е пробвал креватните умения на арестуваната за убийството на мъжа си Николай силиконка и е останал възхитен.

„Анита Мейзер е майсторка в с*кса, тя е професорка. Страшна и опасна е! Цяло чудо! То цици, то дупе! Как се гъзи… Оооох, умирам!“, припомни си славните години търновският Казанова.

„Нормално е – тя беше млада и готина, с най-хубавото стегнато дупе и ц*ци. Хубаво се д*пеше на задна, обясни пред вестника шоуменът политик, който се готви мощно да атакува евентуални предсрочни парламентарни избори и да стане депутат в следващото Народно събрание.

Той е категоричен, че е бутнал Мейзер напред в кариерата. И не само нея. „Аз я издигнах. Аз я направих миска по приятелска линия. Пратих я в Америка. И дъщеря и я направих миска с пари. Тъй че е нормално да съм ги бутал лекичко с питона“, изригна в типичния си стил търновският Казанова.

Пищова има немалко снимки с Мейзер, на които целува гърдите и краката й, а тя се залива от смях.

„На два пъти се опитах да ходя при нея в ареста, но не ми разрешават“, казва Пищова и твърди, че Мейзер не е убийца.

„Тя няма сърце да убива. Тя е душичка, бе! Грам не вярвам тя да е убила мъжа си. Някакъв сакатлък е станал, който е в нейна вреда. Не е имала късмет. Убеден съм на 300%, че абсолютно е невинна“, убеден е Пищова.

Той е категоричен, че Анита ще бъде освободена и тогава Митьо пак ще й помага. „180 000 пъти съм ходил в апартамента й във Варна. Посрещала ме е по пеньоар и гола отдолу“, казва бохемът.

„Щерка й, като я направих миска, отиде в Щатите и не съм я виждал. И тя е готина като майка си, джуклеста, с хубав задник и ц*ци. Д*пеше се много хубаво. Ама с нея само забавление беше“, разказва вездесъщият Димитър Маринов.

Източник: bradva.bg