Бедните богати деца на виповете: Как големите фамилии зарязаха наследниците си?

Сред наследниците на родните ВИП-ове се открояват едни богати деца, които изумяват със съдбата си.

Богатите също плачат, а редица богати деца определено не могат да се похвалят с перфектното семейство. Те са наследници на богати родители, но пък и деца на разведени майка и татко. Разводът вече се превърна в обичайно и не особено шокиращо явление, но когато от двете страни са известни и богати личности, то той може да си е цяло събитие. Особено ако в центъра му има едно или повече деца.

Мити на Емануела е най-пресният пример за това как богати деца могат да растат щастливи и само с един родител. И дори това е по-добре за тях. Малкият сладур е наследник на една от най-богатите фамилии у нас – на Диневи. Майка му, обаче, не сключи брак с татко му и така те останаха далеч от лъвския пай от милионите им. Не само това – на Емануела й се налага да съди Динев-младши, за да плаща поне минимална издръжка.

В този случай може да възкликнете „бедното дете“, но, всъщност, то е истинско богато. И тук не говорим за материални ценности, а за любовта, с която го залива любящата му майка, грижейки се сама за него. Подобно съдба имат и Никол и Валерко – децата на Валери Божинов от Алисия и Николета Лозанова.

Те, обаче, са типичен пример за богати деца, които се къпят в разкош.

Майките им се състезават коя ще измоли за по-голяма издръжка от татко им. Той пък си живее живота с новата си любима Биляна Дол. Футболистът вижда децата си все по-рядко, откакто игра в Сърбия и се опитва да компенсира липсата си с куп скъпи подаръци.

Друг футболист също заряза двете си деца, този път от една и съща жена – Христина Витанова. Благой Георгиев е баща на две богати деца – Йоана и Давид. Тях обича да води на луксозни почивки заедно с невръстния им брат Елай. Останалото време хлапетата прекарват с новия си татко, който е дори и по-богат – бизнесменът Маджид, с когото Христина има връзка от известно време. Но, колкото и да са задоволени материално, липсата на биологичният им татко винаги ще е осезаема.

Връщайки се отново към поп-фолка, няма как да не споменем драматичната история на Рени и двамата й синове Аспарух и Борис. Те преживяха кошмар в Израел заради мъжа на певицата, с когото тя се разведе. Сега тя е поредната самотна майка, която дава всичко от себе си, за да запълни липсите в живота на децата си.

Advertisement:

Други три богати деца, плод на увехнала отдавна любов, са Теодора на Ивана, Ивон на Анелия и Симона на Глория. И трите вече са големи, успешни и красиви, но всичко това дължат на майките си. Наскоро Ивана сподели, че мъжът й я е зарязал с бебе на ръце.

Тези богати деца трудно можеш да ги съжалиш

Advertisement:

Тези богати деца трудно можеш да ги съжалиш

Ивон е дъщеря на Коко Динев, който днес се грижи за двамата си синове от Емилия, а не за нея. Симона Загорова също израства без татко си Илия, но е в топ на онези богати деца, които са дарени не само с борбени и любящи майки, но и с истински талант.

blago-deca

alisiq-valerko

aneliq-ivon

emanuela-miti

gloriq-simona

ivana-teodora

nikoleta-nikol

reni-deca

Източник: kliuki.ws

Advertisement: