Kaufland затваря врати на Коледа

Kaufland затваря врати на Коледа 5 (100%) 1 vote

От компанията подчертават, че този жест е допълнение към коледния подарък на служителите им

Голямата верига за търговия на дребно Kaufland затваря врати на Коледа.

От компанията твърдят, че това е специален комплимент към техните служители на територията на страната.
Навръх Коледа всички 56 филиала на Kaufland в страната ще останат затворени за клиентите.

От управата на Kaufland подчертават, че почивката в коледния ден е допълнение към традиционния коледен пакет с висококачествени продукти, който получава всеки един техен служител да празника.
Те посочват, че компанията оценява високо усилията, които всеки един техен служител полага за качественото обслужване на клиентите им.

Kaufland

Advertisement:

От компанията подчертават, че този жест е допълнение към коледния подарък на служителите им

Advertisement:

Тъй като веригата определя себе си като отговорен работодател и разбира важността от баланс между служебните ангажименти и личния живот на служителите, е взела нестандартното от бизнес гледна точка решение.
За никого не е тайна, че Коледните и Новогодишните празници, са времето, в което хората развързват кесиите си и се впускат в лудо пазаруване.

Това е така дълго чаканият период за търговците, в който се радват на добри печалби.
От управата на Kaufland обаче са убедени, че за да дадат всичко от себе си служителите трябва да имат време и за семействата си.
Председателят на Управителния съвет на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД заяви, че по този начин ръководството изказва своята благодарност за усърдната работа на служителите си и са щастливи, че могат да направят такъв ценен подарък на всеки един от тях – да бъде със семейството си на празника.

На 24 декември филиалите на веригата ще работят до 16 ч., а в деня след Коледа – до 21 часа.
Навръх 31 декември работното време отново ще е малко по-кратко от обичайното. Тогава търговските им обекти ще работят до 18 ч. А първият ден от новата година по традиция е неработен, пише utroruse.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: