Звезда от „София ден и нощ“ – двойничка на Галена! (Коя е тя + фото доказателства)

Наблюдателни фенове на „София ден и нощ“ разкриха видимата прилика между една от техните любимки и фолк певицата Галена.

Риалити сериалът „София ден и нощ“ определено успя да направи всички участващи в него от напълно непознати за широката публика до абсолютни звезди. Една от красавиците в продукцията – Галя, все по-често бива сравнявана с фолк певицата Галена. Фенове споделят снимки и колажи на двете и идеята да се открият десетте разлики, но май никой не може да ги преброи до толкова. Приликата е още по-осезаема на фотосите на Галя от преди години, когато е с кестенява коса и като нищо може да бъде сбъркана с фолк иконата.

Галя от „София ден и нощ“ обаче бяга от подобни сравнения и не иска да й бъдат лепвани никакви етикети. Калина Кузманова, изкусителката блондинка, която стои зад образа й в сериала, е доста далеч от този тип музика, но определено има стил, който не пропуска да демонстрира. Галена пък не веднъж е определяна за модна икона и е луда фенка на всичко марково и модно, така че между двете могат да се направят доста асоциации, ако се абстрахираме от някои подробности.

Блондинката се занимава с театър през времето, когато не е заета със снимките на „София ден и нощ“. Нейния образ в сериала е многопластов, а феновете се молят продуцентите да измислят такъв развой на събитията, благодарение на който тяхната любима Галя да остане част от сюжета. След раздялата с Дани и неговото повторно събиране с Рая, красавицата сякаш остана встрани от вниманието на камерите, но неочаквани обрати никога не са изключени.

Advertisement:

Галя от "София ден и нощ" и Галена определено си приличат

Advertisement:

galq i galena1

Междувременно в продукцията се усети полъх на поп-фолк не само заради сравненията на бившото гадже на Дани с Галена, а и заради участието на „Трио Карамел“, които определено успяха да разчупят обстановката в петък вечер. А дали скоро няма да видим и самата Галена рамо до рамо с Галя в „София ден и нощ“?

galq1 galq galq2

Източник: kliuki.ws

Advertisement: