Колегите й в bTV в ступор: Виж какво се случи с Диана Любенова! (истината ги потресе – още подробности)

Колегите й в bTV в ступор: Виж какво се случи с Диана Любенова! (истината ги потресе – още подробности) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Диана Любенова хвърли в пълен потрес колегите си от Би Ти Ви!

Водещата Диана Любенова е на екран от години. Тя винаги е показвала завидно самообладание и характер, затова и днес колегите й в Би Ти Ви са втрещени от промяната, която настъпи у нея.

Странно или не, оказа се, че Диана Любенова е изпаднала в тежка нервна криза и не може да се говори с нея. Тя била крайно обидена от факта, че не е получила нито една от престижните годишни награди за дамите от родния хайлайф „Жена на годината“.

Advertisement:
Advertisement:

Диана Любенова

Диана Любенова в потрес от липсата на награда

Диана Любенова дори не е била удостоена с номинация, което я сринало тотално. Припомняме, че голямата награда за телевизия отиде при водещата на „На кафе“ Гала. Наградата за музика при Поли Генова, а за актриса при Радина Думанян от сериала „Откраднат живот“.

Имаше и още наградени, но важното е, че името на Диана Любенова не е сред тях. Водещата се почувствала неоценена и пренебрегната като не спирала да говори как е посветила живота и ежедневието си на своята работа.

„Обидена е, защото не получи приз нито за работата си в телевизията, нито за актьорската си дарба. Каквото и да й се каже в момента, тя не приема. Наумила си е, че нарочно е била пренебрегната и сякаш вече няма онази предишната мотивация в служебен план“, коментират близки до обкръжението й източници.

Те обаче са категорични, че Любенова няма никакви поводи да се сърди. Тъй като през годините е обирала какви ли не лаври. А и личният й живот е повече от завиден, тъй като е омъжена за богат и властимащ чужденец.

„Всичко й е по мед и масло. А и все пак тя вече е на години. Нормално е с подобни награди да се поощряват предимно младите лица и таланти. Не може все едни и същи да бъдат на гребена на славата“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: