Фики Стораро призна: Влюбен съм в Преслава от 2 години!

Фики Стораро призна: Влюбен съм в Преслава от 2 години! 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Фики Стораро обяви любовта си в национален ефир!

Певецът на „Пайнер мюзик“ Фики Стораро е луд по Преслава. Досега само се говореше за тяхната любов, но този път вече Фикрет я призна в ефира на Би Ти Ви, видя Kliuki.bg.

Синът на Тони Стораро не посочи точно името на Преси, но всичко говореше именно за това. Той не отрече, когато Кристина Патрашкова спомена именно изпълнителката на „Режим неприлична“.

Advertisement:
Advertisement:

„Имам връзка с едно момиче от около 2 години. Доста известна е.“ – каза Фики Стораро за „Папараци“.

Фики Стораро е луд по Преслава от 2 години

Фики Стораро е луд по Преслава от 2 години

Певец номер едно на „Пайнер“ сподели още, че желае да има един ден деца и семейство, но още му е рано. 21-годишният Издислав може би по това си пасва идеално с Преслава, която от години има страх от обвързване.

Интересното е, че ако Фики и Преси са двойка от 2 години, то значи певицата е била обвързана по време на „ВИП Брадър“, където взе участие миналата година. Това прави цялата й заигравка със Станимир Гъмов плод на сценария на шоуто.

Твърди се обаче, че Преслава не е била изцяло вярна на Фики Стораро през цялото това време. Тя на няколко пъти му сложила рога, като последните дори са били със Слави Трифонов.

Родителите на Фикрет одобрявали връзката на сина си, но все още не са я обсъждали сериозно, защото не я считали за толкова напреднала.

Преси е с 11 години по-голяма от Фики, но в днешно време това за любовта са просто числа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: