Шок: Виж в какъв кич живеят младоженците Джена и Наско Стоев! (СНИМКИ + подробности)

Шок: Виж в какъв кич живеят младоженците Джена и Наско Стоев! (СНИМКИ + подробности) 5 (100%) 1 vote

Джена вече официално се настани в дома на фамилия Канарите, но кичът в къщата втрещи всички!

Младоженката Джена вече официално встъпи във владение на своя нов дом – къщата на фамилия Канарите, към която така отчаяно се стремеше. Съпругът й Атанас Стоев вдигна булката си на ръце и след медения им месец в Гърция, нежно я пренесе през входа на бащиния си дом.

Дом, който може да се похвали със супер скъпи мебели и аксесоари, но и стана за смях с тоталната си липса на вкус и стил. Оказа се, че свекърите на Джена – Надя Стоева и Атанас Стоев са обзавели къщата си като същински пир на суетата и кича.

Джена

Advertisement:

Джена влезе в новия си дом, който втрещи зрителите

Това видяха и зрителите на предаването на Петя Дикова по Би Ти Ви, която беше посрещната от младото и старото семейство в стая, крещяща от биещи се един с друг предмети. Особено шокиращи бяха столовете, определяни като „кралски“ от клана Канарите, но които са достойни за палата на Цар Киро в Катуница.

Advertisement:

Вдигайки поглед леко нагоре, зрителите се парализираха от струпаните една в друга картини, чието естество и подредба биха засрамили и крайно лишен от естетика и дизайнерски вкус човек.

Картините, чиито рамки са тотално скарани една с друга като вид и предназначение, изобразяват натюрморт, пейзаж, някаква рубенсова идилия и… ни в клин, ни в ръкав гола мацка. Която дори не е картина, а най-обикновена снимка, поставена в рамка.

Сякаш, за да импонират докрай на безвкусицата в дома си, Джена, Наско Стоев и родителите му посрещнаха Петя Дикова в облекла като за циганска сватба, които сами ще видите на снимките.

Чудо на чудесата, кичът в дома на Канарите е потресаващ

Чудо на чудесата, кичът в дома на Канарите е потресаващ

„Те това е то първенющината. Но Джена си намери мястото, защото винаги е била скарана с каквато и да било класа и стил. Явно сега се чувства в свои води сред тази циркаджийска обстановка“, коментират потресени потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: