Мая Илиева направи страшен удар за милиони!

Мая Илиева направи страшен удар за милиони!

Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева, спечели дело за собствеността на спорен имот в София

Мая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. бос на ВИС-2 Георги Илиев, е постигнала грандиозен съдебен успех срещу известна верига бензиностанции – пише „Уикенд“. Неотдавна фирма, стопанисвана от мафиотската наследница, е спечелила дело за собствеността на терен на столичния бул. „България“ и пл. „Ручей“, където вече 13-а година е разположена бензиностанция на известната верига.

Съдебният успех на Мая Илиева е подтигнал висшите мениджъри на веригата да влязат в преговори с нейни адвокати за извънсъдебно търговско споразумение, издават запознати със ситуацията. За да не затвори бензиностанцията, която е изградена и върху спорен терен, вдовищата на Георги Илиев претендира за 5 милиона лева обезщетение.

„Парите най-вероятно ще й бъдат платени до месец-два, чакат се само параметрите на извънсъдебното споразумение да бъдат одобрени от централата на веригата в Хага. Това е най-оборотният обект на компанията, те не могат да си позволят да го затворят“ – твърдят запознати със ситуацията около Мая Илиева и собствеността й.

След смъртта на Георги Илиев Мая Илиева наследи апетитния терен, върху който се е разпростряла бензиностанцията – припомня изданието.

Източник: bradva.bg