Съседите на Лили Иванова се олулиха! Въпреки възрастта си, примата на БГ естрадата гушка младия..

Съседите на Лили Иванова се олулиха! Въпреки възрастта си, примата на БГ естрадата гушка младия..

Лили Иванова отдавна вече е в напреднала възраст, но едно не може да й се отрече – винаги е заобиколена от красиви млади мъже, които преспокойно биха могли да й бъдат внуци. Поредният такъв естрадната звезда е прикоткала в апартамента си на ул. „Оборище“, докладват наблюдателни съседи.

Макар че от години е измъчвана от артрит, изпълнителката на „Панаири“ се е заела на преклонна възраст да усъвършенства танцувалните си умения. И то не простичките движения, които обикновено изпълнителите ползват на сцената, а сложните техники и пируети на латино танците, информира ПИК.

От няколко седмици младичък кубинец на не повече от 25 години посещавал през ден покоите на естрадното величие. Професионалният хореограф давал частни уроци на Лили в собствения й хол, тъй като звезда от нейния ранг не може да си позволи да се смеси с простолюдието в денс залите. Кубинецът бил изключително надарен не само откъм талант в танцувалното изкуство. Съседките реститутки на Лили забелязали графика на посещенията му в апартамента на височайшата си комшийка и всеки път гледали да се сблъскат с него из стълбището на кооперацията. Младият хореограф, който най-вероятно е дошъл у нас покрай своя сънародник – кубинеца Алфредо Торес, впечатлил съкооператорките на Лили с атлетична осанка.

Даровитият кубинец направил специална хореография на певицата, с която тя да блесне на няколко частни партита, за които е ангажирана покрай коледните празници. Дали от танците или от приятните емоции през ден да е в обятията на красавеца, за няма и месец Лили буквално живнала и забравила за артрита си.

Ставното й възпаление се обострило със застудяването на времето, което я спохожда всяка година, тъй като при влага, промяна в атмосферното налягане и ниски температури състоянието на болните с ревматични заболявания се влошава. Домашните аудиенции на новия приятел на Лили обаче подействали чудодейно на болежките й и тя се похвалила сред най-личното си обкръжение, че намалила дозите на лекарствата, предписани от личния й доктор за облекчаване на дискомфорта.

Заради внезапната промяна в квартала подозират, че мургавият кубинец е не само хореограф на естрадната прима. Още повече че тя поначало има афинитет към млади момчета. От години я обгрижват все мъже в разцвета на силите си. Бодигардовете й, шофьорите й, личните й асистенти винаги са с максимален възрастов праг от 24-25 години.

Източник: bradva.bg