Години наред Виктор Николаев упорито криеше семейството си: Ето как изглеждат жена му и красивата му дъщеря (Снимки)

Години наред Виктор Николаев упорито криеше семейството си: Ето как изглеждат жена му и красивата му дъщеря (Снимки)

Виктор Николаев  изобщо не обича да разкрива неща от личното си пространство. Водещият на сутрешния новинарски блок в Нова телевизия има ключ на устата си, щом се отнася до най-близките му.

Но наскоро в социалната мрежа се появи снимка на дъщеря му Дара .

И предизвика истински фурор в Интернет. Оказва се, че новинарят къта в дома си истинска красавица.

Момичето стана на десет години, но прилича на крехка статуетка. С нежното си личице и фината си фигура тя наподобява на героиня от приказките. Определено Виктор Николаев не е инициатор на фотото, което предизвика истерия от възторг у онлайн потребителите.

Оказа се, че снимката е пуснала съпругата на телевизионера. Половинката на Виктор също е журналистка. Людмила Железова е публикувала фотоса на бащата и дъщерята. Тя е снимана по повод рождения им ден.

Баща и дъщеря празнуват на един и същи ден-15-ти декември. Двамата имат тогава рожден ден. Малката Дара наистина е гордост за своя татко. Единствената му наследница топли сърцето и краси дома на двамата журналисти. Според близки до фамилията малката е отлична ученичка и много възпитана.

А колежките искрено завиждат на Людмила за съпруга й. Защото радио водещата може да разчита за всичко на своя съпруг. Той е мъж мечта, признават и тези, които не са му фенове.

Понеже осигурява не финансовото спокойствие на семейството, но е перфектен баща и съпруг. Помага и в домакинската работа на Людмила, въпреки че всяка сутрин е на работа всяка сутрин в четири часа сутринта, не спират да я коментират колежките й.

„Въпреки че съпругата му е с десет години по- голяма от него, тя го върти на малкия си пръст. А той й е предан съпруг”, твърдят и колегите на Виктор Николаев.

Източник: zajenata.bg