ВНИМАНИЕ! АСТРОЛОЗИТЕ БИЯТ КАМБАНАТА, МНОГО ОПАСНА СЪБОТА! НА ВСЯКА ЦЕНА ИЗБЯГВАЙТЕ

ВНИМАНИЕ! АСТРОЛОЗИТЕ БИЯТ КАМБАНАТА, МНОГО ОПАСНА СЪБОТА! НА ВСЯКА ЦЕНА ИЗБЯГВАЙТЕ

Луната е в знак Лъв. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок.

Затова и не трябва да се губи време. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. 18-ти лунен ден, който продължава до 21:03ч. – Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии.

Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. По-малко часове сън. Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа.

По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува. Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж с освобождаване. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата. Работа и бизнес – Време за спокойна работа, плавен преход от почивка към трудова работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат, кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят.

Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Източник: bradva.bg