ПРЕДИ 5 МИН ГРИША ГАНЧЕВ ХВЪРЛИ СТРАШНА БОМБА! КРАЙ! ВДИГНА РЪЦЕ И ОТСЕЧЕ: ХРИСТО СТОИЧКОВ ЩЕ

ПРЕДИ 5 МИН ГРИША ГАНЧЕВ ХВЪРЛИ СТРАШНА БОМБА! КРАЙ! ВДИГНА РЪЦЕ И ОТСЕЧЕ: ХРИСТО СТОИЧКОВ ЩЕ

Гриша Ганчев хвърли бялата кърпа! Бизнесменът ще се оттегли от ЦСКА-София. Интересно негово изказване се появи в сайта 7dnicska.bg преди минути.

Ганчев явно е бесен на Христо Стоичков и феновете. Той възнамерява да даде акциите си на Камата или привържениците, които вчера поискаха оставката на треньора Едуард Йорданеску.

„Жозето какво прави в Манчестър със селекция за половин милиард? Резултати няма, но стадионът е пълен. Правят 1:1, стават и си заминават хората. И след две седмици пак са там. Тука ми омръзна от драми. Защо са скъпи билетите, защо са евтини билетите. Защо не играе този, а сега защо пък играе.

Правим база, ама защо я правим, първо да сме взели играчи за по милион и половина. Стига! Всеки иска да си прави на „Армията“ Солунска митница, която да работи за него. Да се гонят треньори на 3 месеца, да се махат играчи на 6 и да се въртят едни неустойки, докато клубът пак фалира.

Да довършваме Панчарево и да се оправят. Давам акциите на Стоичков или на феновете и това е! Явно там са най-големите капацитети“, категоричен е бил Ганчев снощи, цитиран от 7dnicska.bg.

Източник: bradva.bg