Валери Симеонов изригна току що в ефир! Ето какво каза за рома, ритнал жена в метрото

Валери Симеонов изригна току що в ефир! Ето какво каза за рома, ритнал жена в метрото

За съжаление този етнос не е приобщен, не е социализиран. Това, което видяхме, съм сигурен, че не се случва само в Берлин.

Нашата болка е за това, което се случва в България.

Това заяви в ефира на Нова телевизия съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов относно скандала в берлинското метро с нашенец, който ритна жена по стълбите.

„В тези няколко дни някой казва ли колко посегателства над възрастни жени има по селата, за да им вземат последните левчета. Този етнос по никакъв начин не е приобщен. Ефектът е никакъв каквото и да правим“, каза Симеонов.

„По вестниците навсякъде, хората ясно искат да се назове проблемът и да има разграничение между българи и роми. Не трябва да крием проблема. А то има с престъпността и начина на живот на този етнос. Те претендират, че имат само права, а всички останали са длъжни да им осигуряват каквото пожелаят. Разбирате ли ме?!“, попита Симеонов Ани Цолова, която плахо се опита да смекчи тона.

Това е пореден обрат на Борисов. Той постоянно си променя поведението. Не трябва да се бяга от отговорност“, заяви Симеонов относно решението на Борисов от Брюксел вчера. Припомняме, че премиерът заяви, че ГЕРБ може и да подкрепи правителство на реформаторите, ако се зачете вотът на народа от референдума, информира блиц.

Източник: bradva.bg