Мутренските милиони правят чудеса! Вижте как живеят най-богатите наследници на родните мафиоти – СНИМКИ

Мутренските милиони правят чудеса! Вижте как живеят най-богатите наследници на родните мафиоти - СНИМКИ

Децата на ъндърграунд елита у нас си другаруват само със свои връстници от техния сой, а някои вече и управляват бизнеси за милиони, показа разследване на „Ретро” за отрочетата на популярни герои от света на ъндърграунда.

Децата на Красимир Маринов-Големия Маргин рядко се задържат в България. Прекарват времето си между Англия, Испания, Гърция и Никарагуа, където е една от многото почивни бази на фамилията. От малки са свикнали, че не трябва да издават потеклото си. И тримата са възпитавани повече от бодигардове, отколкото от бавачки.

Най-голямата от наследниците на Красимир Маринов – Александра, е възпитаничка на престижен английски университет, където е следвала и дъщерята на покойния сръбски президент Милошевич.
Александра е приета още през пролетта на 2007 г. в лондонския университет, след като положила изпит и родителите й гарантирали, че могат да плащат годишната такса от 30 00 паунда.
В Лондон Александра обитава луксозен апартамент в центъра на града, купен от татко й по случай успешното завършване на средното образование и приема в университета. Според приближени до фамилията жилището струва около 600 000 лири и е обзаведено с дизайнерски мебели.

Младата наследница често устройва купони в апартамента, там нерядко отсядат и деца на други български бизнесмени, приети да учат в същия колеж.
Александра е старателно подготвяна да поеме една от бащините фирми. Младото момиче прилича поразително на баща си, но рядко издава какъв е произходът й. Нейни приятели я описват в социалната мрежа „Фейсбук” така: забавна, мила и шантава.

Трагедията на Александра е, че се вижда рядко с останалите членове на известното семейство. Майката Мария предпочита да живее в Испания, където са братът и сестричката на Александра.
Красимир Маринов-младши, който е кръстен на баща си, и Кристина растат в луксозен апартамент в Барселона, който се разполага на цял етаж в кооперация на престижния бул. „Генерал Митре”. Там имоти имат потомци на испанското кралско семейство и цените на жилищата се поддържат изключително високи. Дори и да имате парите, с които да си купите мечтания дом, трябва да бъдете одобрени от останалите живущи в кооперацията.

Децата на Големия Маргин владеят перфектно английски, испански и френски. Понякога отскачат с майка си до Гърция, където семейството също притежава луксозен имот, или до другата семейна резиденция в курорта Марбея.

Синът и дъщерята на по-малкия брат Николай Маргин са също сред най-богатите наследници. Имуществото и парите, които ще получат, не могат да се равняват с тези на по-големия брат, но също заслужават внимание.

Марта Маринова е завършила Английския колеж. Противно на всички очаквания, младата дама залягала старателно над учебниците и била с най-висок успех сред връстниците си.
Момичето е наследило буйния нрав на баща си и често се забърква в схватки из заведенията. Любимо място са й чалготеките.

Марта е приятелка с дъщерята на Маджо и също като нея се готви да кандидатства в швейцарския колеж „Льо Розе”, където вече следват и други наследници на богатите българи.
Гневът си Марта излива в писане на „стихове” и игра на „Кънтър страйк”, където може да стреля на воля. Една от любимите й песни е „Тъпи кифли” с показателния текст:
„Правиш се на фейсбукова звезда,
но всички знаем к’ва си малка селянка.
Постнала си голите си снимки,
все едно е сайт за порнокартинки.
Два размера по-малък сутиен
…Цици стиснала и хващаш ги във плен.
Хубаво момиче, а се прави на плашило…”

Справка във фирмените регистри показва, че поне по документи парите, които Марта ще наследи от баща си, не са много.
Повечето от фирмите с негово участие отдавна са спрели да съществуват. В някои от тях дори не са заличени имената на покойните му съдружници като Поли Пантев, застрелян на остров Аруба, или Роберт Стефанов, убит във входа си в „Сухата река”.

Част от това, което притежава по-малкият брат, и в момента е под възбрана на комисията „Кушлев”, след като Софийският градски съд наложи възбрана. Блокирани са семеен имот в Бояна и капиталът на „Фарго енд Ко“ ЕООД. Наложен е запор върху ликвидационните дялове, притежавани от Николай Маринов в „Н енд М“ ООД, „4 М“ ООД, „ФУЛ“ ООД и дружествените дялове, притежавани от него в „Ъпкъминг ню талент мениджмънт“ ООД. Запорирани са дружествените дялове на съпругата на Маргина – Мария Цветкова, в „БСС АУТО ТРЕЙД“ ООД. На всички 34 търговски банки у нас е наредено, ако при тях има сметки на Маринов и Цветкова и на фирмите, в които те имат участие, да им наложат запор.

Според ДАКСИ Николай Маринов притежава дялове и в „Европа прес“, „Чоби-90“, „Фининвест къмпани“ ООД. За тях запор не е искан. В „Европа прес“ Маринов е бил съдружник с убития на о. Аруба Поли Пантев, а в „Чоби-90“ – с бизнесмена Славчо Христов.

В „Ъпкъминг ню талент мениджмънт“ Маринов е съсобственик с французина Емануел Турен. В България Турен притежава част от още една фирма – „Елит ентъртеймънт Балкани“.
Мария Цветкова пък, освен в „БСС АУТО ТРЕЙД“ ООД, има дялове в още 10 фирми, за които запор не е искан.
 
Искът за обезпечителните мерки е само част от процедурата за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност. Според запознати Малкия Маргин, който и в момента се укрива, отдавна е успял да изнесе парите си зад граница.

Наследство, възлизащо на над 20 млн. евро, депозирано в офшорни компании, имоти в България, включващи и ловна хижа, както и хотелски комплекс ще остави Златомир Иванов-Баретата. Най-големият му син ще наследи още дяловете на баща си в митнически агенции и други компании. Семейството притежава още къща в Аспен и лятна вила в Доминиканската република.

Младият Алекс е един от най-желаните наследници на босовете. Младежът прилича повече на филмова звезда, излязла от някоя от продукциите на „Дисни канал”, отколкото на дете на мутра.
Високото русо момче е често ухажвано от връстниците си. За разлика от тях, рядко се появява в чалга клубовете. Принадлежността му към една по-друга прослойка се издава от слабостта му към по-скъпите коли. Младата Барета се придвижва из София с мощен джип тойота, следван по петите от бодигардовете на баща си.


Алекс и дъщерята на Пламен Галев – Светлана 

Алекс Иванов има и спортна кариера зад гърба си – младежът е със значителни постижения в сноуборда. Той упорито тренира екстремния спорт и дори има няколко титли в своята възрастова група. Една от тях му е връчена лично от бившата шефка на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева.

Също като останалите деца на мутрите, Алекс е учил в престижно училище. Той е възпитаник на частния колеж „Дрита” със специалност бизнес и финанси.
Много малко хора знаят, че именно Алекс е причината баща му да се откаже от службата си при баретите. В ъндърграунда като легенда се разказва историята как родителите на Алекс открили, че той има заболяване на кръвта. Наложило се лечение в чужбина, но тогавашните шефове на Баретата отказали да му отпуснат допълнително пари, за да подпомогнат семейството.

В началото, като всички останали, Баретата работел като охранител, впоследствие му е поверено да контролира разпространението на хероин в столицата. Интересен факт за Баретата е, че никога не е гравитирал към дадена групировка и винаги е предпочитал да е самостоятелен играч.

Приятели на Алекс твърдят, че той е наследил борбения дух на баща си. Макар и да има тежко заболяване, той никога не се издавал и държал да бъде като останалите деца.
Момчето е силно привързано към майка си Калина. От нея пък е наследил любовта си към фитнеса и бодибилдинга. Съпругата на Златомир Иванов държи фитнес в Националния стадион и има своя школа за стягащи тялото упражнения. Майка и син са изключително привързани. „МОЯТА МАЙКА – НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА! ОБИЧАМ ТЕ, МАМО!”, е написал Алекс на страницата на Калина във „Фейсбук”.
Наследство, възлизащо на 15 млн. евро! Децата на Бай Миле ще получат дялове от туристическите фирми на майка си, финансовите компании на бащата, акции в застрахователна компания „Бул инс” – наследството възлиза общо на 15 млн. евро. Фамилията притежава хотелски имоти в „Боровец”, огромна къща в София, лятна вила в Гърция.
,
Децата на Бай Миле също са сред най-богатите наследници на мутрите. Синът Милчо Бонев също се е ориентирал към финансите. Младежът е завършил гимназия „Проф. д-р Васил Златарски“, по-известна като Банкерското. Годишната такса в престижното училище се движи от 2600 до 8000 евро. Приятели на Милчо от гимназията са Николай – син на психоложката Мадлен и „Ку-ку“ режисьора Нидал Алгафари, и Исаак – детето на бившия външен министър Соломон Паси.


Милчо Бонев – младши

19-годишната щерка на сикаджията Йоанна пък другарува с най-малката дъщеря на бившия столичен кмет Стефан Софиянски – Димана. Милчо-младши не обича да парадира сред съучениците си с известния си произход. Йоанна също избягва да споменава кой е баща й. Иска приятелите й да я харесват заради нея самата, а не заради имотното състояние на родителите й.


Дъщерята на Бай Миле – Йоанна

Близки до фамилията твърдят, че майката Силвия настоявала синът още отсега да се подготви за управлението на семейните фирми. Самата тя инвестира заедно със сестра си Ива в туристическия бранш и притежава няколко дружества, участвали в приватизацията на курорта „Боровец”. Бившата спортистка била изключително амбициозна и настоявала синът Милчо да завърши колеж в Англия.
Децата на Бай Миле поддържат близки отношения и с фамилията на сръбския бандит Сретен Йосич. Макар по време на процеса срещу него свидетел да твърдеше, че именно Йосич е поръчал убийството на Бай Миле, синът Милчо и дъщерята Йоанна често се виждат с наследниците на сръбския наркобос.

От най-ранна детска възраст щерките на Филип Найденов-Фатик и Адриана Тюркмен не избират на случаен принцип аверчетата си.
Двете дъщери на Фатик – по-малката Ади и голямата Александра, са първи приятелки с щерката на Евелин Банев-Брендо – Лара Банева, нейната втора братовчедка – Дари Дишлиева и Антонио Велев, който пък е наследник на боса на минералната вода „Велинград“ Георги Велев, популярен още с прякора си – Жоро Палачинката. Соченият за счетоводител на мафията – Брендо, пък заедно с мултимилионерката и вдовица на Владимир Грашнов – Лора Виденлиева, станаха кръстници на последното дете на Палачинката.


Наследничките на Филип Найденов-Фатик – Александра и Ади


Дъщерята на Евелин Банев-Брендо – Лара Банева

Щерката на Даниела Дишлиева, Дари, е дупе и гащи с братовчедка си Лара Банева, въпреки че чичо й Евелин Банев е главният заподозрян като поръчител на жестокото убийство на татко й Константин Дишлиев и баба й – Йорданка Запрянова.

Наследницата на Филип Найденов-Фатик – Александра, е в бясна тийнейджърска възраст и неуморно скита по заведенията на нощна София. Малката й сестричка Ади, която е одрала кожата на майка си Адриана, пък има профил във „Фейсбук”, където редовно публикува свои общи снимки с приятелите си Лара, Дари, Антонио Велев и щерката на видния сикаджийски бос Румен Николов-Пашата.
Дъщерята на Пашата – Дея, пък е първа аверка с щерката на друг един ъндърграунд герой – Младен Михалев-Маджо.

Мелина Христова е плод на любовта на Маджо с любовта на живота му Милкана. Съвсем скоро се очаква дъщеричката на татко да се пренесе да живее в ултраскъпарско жилище в столичния квартал „Бояна”. Интересна подробност е, че Мелина дружи с щерката на Фатик – Ади, но е заклета врагиня с дъщерята на Брендо – Лара. Причината двете да се ненавиждат е пак във войната на бащите им. Известно е, че Брендо е съдружник с братята Маргини, които са в люта война с Маджо. А тежките отношения между родителите се отразяват и върху отношенията между техните наследници.
Мелина Христова е с 4 години по-голяма от дъщерята на Брендо и получава образованието си в луксозен пансион в Швейцария.

От връзката си със сестрата на кума на Георги Илиев, Румен Нарциса, Жоро Палачинката има дъщеря на име Синди Велева. Тя също е сред най-добрите приятелки на щерката на Маджо – Мелина. Изключително контактната Синди е приятелка с всички гореизброени момиченца и момченца. И по това си качество малката се е метнала на майка си Биана Антонова, която след убийството на мъжа си – Румен Нарциса, го удари на върл купон и разгул в Слънчев бряг, където даже за целта си купи апартамент.

В приятелската схема от наследници на ъндърграунд герои влиза още и наследникът на Бай Миле – Милчо Бонев-младши. Той е пръв приятел с дъщерите на Фатик, а освен това другарува и с наследника на Стоил Славов – Жоро Главата. Двете момчета са също толкова близки приятели, колкото бяха и татковците им.

източник и снимки: retro.bg
 

Източник: bradva.bg