ГРЪМНА ГОРЕЩ СЛУХ: Лили Иванова върти любов с млад и горещ кубинец!?

ГРЪМНА ГОРЕЩ СЛУХ: Лили Иванова върти любов с млад и горещ кубинец!?

Advertisement:

Пикантна клюка за Лили Иванова взриви медиите

Нова пикантна клюка за Лили Иванова взриви медиите. Според слуховете примата на българската естрада има нов любим. От няколко седмици по едно и също време всеки ден в дома й я посещава млад кубинец. Той е на 25 години и е треньор по танци.

Лили Иванова решила да започне да се заминава с латино танци с надеждата, че по този начин ще пребори артритните болки. За целта тя си наела учител.

Advertisement:

Откакто младият кубинец я посещава в дома й, тя определено се чувства много по-добре. Примата се хвали, че артрита няма и спомен. Тя споделя, че откакто е започнала да танцува всеки ден костите не я болят и вече почти не се сеща за болкоуспокояващите таблетки.

Впечатление на близките й прави, че тя не само се чувства по-добре, но и изглежда по-добре. Откакто кубинецът посещава покоите й, примата сияе. В погледа й се забелязва особен блясък.

Advertisement:

Запознати коментират, че по всяка вероятност той не й е само учител. Отдавна е известен афинитетът на великата Лили Иванова към по-млади мъже. Неслучайно шофьорите й винаги са на възраст 24-25 години, пише Ретро.бг.

Според клюките тя е имала връзка и с един от шофьорите си. На няколко пъти папараци я щракнаха на излизане от дома й с атлетичния младеж.

Лили Иванова е известна и с манията си към здравословния начин на живот. От години тя не консумира месо. Освен от него естрадната прима се е отказала и всяка друга вредна храна.

Всяка сутрин тя приема на гладно чаша топла вода с разтворен в нея мед и лимонов сок. Лили Иванова има и специален режим преди участие. Тя си позволява консумацията на цял черен шоколад. И разбира се, не се лишава от любимия си мед. Дори набляга на него преди изява.

Advertisement:

Източник: bradva.bg