Гала въобще не е такава, за каквато я мислите! Изплуваха тъмни тайни от миналото й – вижте ги

Гала въобще не е такава, за каквато я мислите! Изплуваха тъмни тайни от миналото й – вижте ги 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Гала може да изглежда скромна и хрисима, но пикантни подробности от личния й живот доказват, че това въобще не е така.

От няколко години Гала е обвързана със своя любим Стефан. Наскоро на него му бе приписана изневяра с млада девойка, но видимо тези слухове не са се отразили особено на връзката му с водещата. Интересно е, обаче, дали той знае какви ги е вършила блондинката преди да се загаджи с него, научи kliuki.bg.

На Гала определено й е навик да разбива семейства

На Гала определено й е навик да разбива семейства

Advertisement:
Advertisement:

В личния живот на Гала цари една дългогодишна закономерност. Тя все си пада по женени мъже и е развали не едно семейство. Съдба или проклятие, водещата не може да се противопостави на волята на сърцето си. А това не веднъж й е докарвало към неприятности. Всичко започва още в студентските години на 49-годишната телевизионерка.

Галя Тенева, както е истинското й име, учи във Великотърновския университет. Там се запознава и се влюбва до уши в колега-художник, който, за нейна изненада, се оказва женен на млади години. Този факт явно не е достатъчен, за да спре порива на Гала и тя успява да го омае. За нея е по-важно, че е от заможен род, отколкото, че има съпруга.

Така, на шега, на майтап Галя се превръща в Гала, като асоциацията е с музата на Салвадор Дали, която носи същото име. Страстта и вдъхновението не продължили дълго, а блондинката си намерила друг художник, който имал не само жена, а и дете. Така той се сдобил и с любовница и куп семейни проблеми, както се досещате, пише hotarena.net.

Вече повряла и покипяла в любовта, водещата на „На кафе“ не променя навиците си. Тя сключва брак с Константин Будев, който при запознанството им също е женен и с дъщеря. Въпреки това, той зарязва съпругата си, жени се за блондинката и прави и на нея дъщеричка. Сега в ролята на татко на Мари е новото гадже на Гала Стефан. Надали след всичко това ще се учудите, че и той е имал съпруга и бебе само на няколко месеца, когато си е стегнал куфарите от семейното гнездо!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: