БЪЛГАРИЯ ВПЕРИ ПОГЛЕД! ИЗТЕЧЕ ЗАВЕЩАНИЕТО НА СТОЯНКА МУТАФОВА, НО ВИЖТЕ САМО КАКВО ПИШЕ! МИЛИОН ЩЕ ГУШНЕ

БЪЛГАРИЯ ВПЕРИ ПОГЛЕД! ИЗТЕЧЕ ЗАВЕЩАНИЕТО НА СТОЯНКА МУТАФОВА, НО ВИЖТЕ САМО КАКВО ПИШЕ! МИЛИОН ЩЕ ГУШНЕ

Не ме е страх от смъртта, живея единствено заради дъщеря си. Това повтаря една от най-обичаните български актриси – Стоянка Мутафова.

Тя беше приета по спешност в болница „Токуда“ в понеделник следобед заради неочаквано рязко влошаване на здравословното състояние, предизвикано от сърдечни проблеми. Лекарите са й поставили стент и актрисата е била стабилизирана. Малко преди това 94-годишната Стоянка, призната за най-възрастната играеща актриса в света, се върна от турен в САЩ и Канада, където просълзи хиляди наши емигранти.

От години любимката на няколко поколения българи живее с дъщеря си в тристаен апартамент в престижния столичен квартал „Лозенец“. В същата кооперация живееше друга легенда на родната сцена – Георги Калоянчев. На същата улица е домът на писателя фантаст Любен Дилов, баща на Дилов-син, а в непосредствена близост е домът на Татяна Лолова.

Апартаментът на Стоянка в „Лозенец“ е най-ценният имот, който тя ще завещае на дъщеря си. Жилището струва над 200 000 лева, пише седмичник, пише Пик. Освен апартамента Мутафова притежава и вила в „Драгалевци“ – на същата стойност. 

По време на дългата си кариера Стоянка успява тайно да спести около 500 000 лева, за да е сигурна, че Муки ще живее спокойно и след смъртта й.

Източник: bradva.bg