ВСИЧКИ ОНЕМЯХМЕ: БИВШ ЧЛЕН НА БАНДАТА НА ДИНКО ПРОПЯ! НИЩО НЕ ЗНАЕМ, ЗА УЖАС, ДИНКО ГИ Е

ВСИЧКИ ОНЕМЯХМЕ: БИВШ ЧЛЕН НА БАНДАТА НА ДИНКО ПРОПЯ! НИЩО НЕ ЗНАЕМ, ЗА УЖАС, ДИНКО ГИ Е

„Здравейте, казвам се Венислав Янов от Ямбол. Бях за кратко един от десетките членове на групата „Доброволчески отряди по границата“ организирана от Господин (Динко) Вълев както му е истинското име.

Групата бе създадена уж за защита на границата от нелегални емигранти а дефакто за лично облагодетелстване. Тоест, бежанците чиято цел е да преминат транзитно през България към Западна Европа да бъдат преджобвани и връщани обратно в Турция. „Националния герой“ Динко ни бе казал така – „Да благодарим на баце – вожда – българоубиец (Така наричаше премиера Борисов) затова, че подписа споразумението за приемане на бежанците че да видим хаир и ние“. Стотици емигранти сме хващали. Предимно бежанци от Сирия и Афганистан и сме „конфискували“ от тях различни суми, едни носеха по- малко, други повече.

 Аз съм участвал само 3 пъти в подобни „акции“ и всичко на всичко което взех е 1128 $ тоест около 2000 лв. Не можах да спя след това, помня думите на бежанеца на развален английски че сме му отнели последните средства с които мислел да се установи в някоя Западноевропейска страна. Не знаех и все се чудех как да го открия да му ги върна. Господин Вълев аз докато участвах в тази група по мои сметки бе свил около 300 – 350 хил. евро обърнати в евро, защото бежанците носят различни валути. Затова е благодарен на кумира и идола си Борисов, защото при едно истинско демократично управление присъдите за мародерство са от 5 до 10 години.“/Венислав Янков прес.bg

Източник: bradva.bg