ИЗВЪНРЕДНО: КАТАСТРОФА С БЪЛГАРСИ ДЕПУТАТ! ПОМЛЯ МЕРЦЕДЕСА ДОКАТО СИ ЦЪКА НА ТЕЛЕФОНА!

ИЗВЪНРЕДНО: КАТАСТРОФА С БЪЛГАРСИ ДЕПУТАТ! ПОМЛЯ МЕРЦЕДЕСА ДОКАТО СИ ЦЪКА НА ТЕЛЕФОНА!

Народният представител Шабанали Ахмед е катастрофирал с лизинговия си „Мерцедес“ в Кърджали.

Той не е пострадал, но щетите по автомобила са били оценени на 15 000 лева. Ремонтът е извършен в автосервиз в района на ж. п. гарата в града край Арда. Това съобщава 24rodopi.com, позовавайки се на два независими един от друг източника.

Пътният инцидент е станал преди месеци на излизане от Кърджали в посока Черноочене. „Водачът на черния „Мерцедес“ 350 Е не е видял движещата се пред него кола и се забил в нея.

Предницата на депутатския автомобил беше за смяна – фарове, решетка, радиатори, калници, брони и т. н. Цяло чудо е, че той не е пострадал. Движел се е по булевард „Беломорски“. Ударът е станал малко преди табела, указваща края на града – между бензиностанцията „Ром петрол“ и „Булфанко“, разкри пред 24rodopi.comучаствал в огледа на пострадалия автомобил.

Бившия районен мюфтия на Кърджали Шабанали Ахмед е взел на лизинг „Мерцедес“-а след като стана депутат.

Инцидентът е станал, когато се прибирал от Кърджали в родното си село Водач.

След ПТП-то той бе потърсен, за да потвърди информацията, че претърпял пътно произшествие, но той тогава отрече, като добави, че му се е „случвало да удря коли“.

Местни лидери на партия „Демократи за отговорност, свобода и толерантност“ (ДОСТ) потвърдиха за катастрофата на зам.-председателя на партията. Пред тях той споделил, че се блъснал защото в района на бившата фабрика „Булфанко“  било тъмно, а предната кола била без светлини. Според ДОСТ-аджиите обаче, бившият духовник често шофирал и четял съобщения в смартфона си.

Преди да потегли от заведение в центъра на Кърджали, което е на учредители на ДОСТ, той водел кореспонденция във WhatsApp.

След ремонта са изчистени отношенията с лизинговата компания и депутатския „Мерцедес“ с регистрационен номер К 77 35 ВА. Депутатът притежава и джип.

Източник: bradva.bg