Истината! Кубрат Пулев не иска да се жени за Андреа заради туркиня (Скандални разкрития)

Истината! Кубрат Пулев не иска да се жени за Андреа заради туркиня (Скандални разкрития) 4.5 (90%) 4 votes

Лъсна истинската причина за нежеланието на Кубрат Пулев да се врече във вярност на своята Андреа.

Кубрат Пулев и Андреа са заедно вече от 10 години и надали има човек, който не се е питал защо досега не са сключили брак. Чуха се много обещания от страна на Кобрата. Последното от тях бе, че ще пристане на певицата, ако бие Кличко. Това така и не се случи и блондинката все така чака заветния пръстен. А може и да не го дочака, узна kliuki.bg.

Кубрат Пулев още дълго ще порязва мераците на Андреа

Advertisement:

Кубрат Пулев още дълго ще порязва мераците на Андреа

Оказва се, че нежеланието на Кубрат Пулев да се омъжи води началото си от друга жена. Не, в този случай не говорим за изневери и залитания от пътя на моногамията. Става въпрос за турска гледачка, която видимо доста го е наплашила с думите си. Тя е предрекла на боксьора, че ако сключи брак, ще загуби милиони. Затова Кобрата си е дал негласно обещание да не минава под венчилото, докато не прекрати професионалната си кариера.

Advertisement:

Андреа не веднъж е споделял, че семейството й вече е сериозно притеснено от липсата на развитие във връзката й. А в думите й мнозина откриват собственото й разочарование, прикрито зад покорна любов и безрезервна подкрепа към Кубрат Пулев. За съжаление, той се вслушва повече в думите на гледачката, отколкото на хората около себе си.

Подозрителната дама го срещнала на улицата в Берлин преди подготовката за поредния му мач. Тя му заявила с категоричен тон, че в юмрука му са парите му и те ще са там, докато руса жена не му сложи окови. Ако това не се случи, той ще продължи да печели огромни суми. И засега пророчеството се сбъдва с пълна сила. Дори и когато губи, Кобрата трупа солидни суми в банковата си сметка, пише retro.bg.

Явно притеснен да не се докара до фалит, боксьорът все отклонява мераците на половинката си. А мнозина прозират в решението му и страха от евентуален развод. Той може да го остави беден като църковна мишка. А Кубрат Пулев засега успява да се измъква с оправданието, че иска да стигне върха, а след това да се докара до олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: