Венета Райкова съсипана: Имуществото и сметките й са запорирани, а виновникът-Юксел Кадриев! Ето какво се случи

Венета Райкова съсипана: Имуществото и сметките й са запорирани, а виновникът-Юксел Кадриев! Ето какво се случи

Същинска драма се разиграва между Венета Райкова и Юксел Кадриев . Бившата тв водеща сподели в мрежата, че е шокирана.

Днес тя е била уведомена, че имуществото и сметките й са запорирани. Причина за това е спечеленото от Юксел Кадриев дело срещу нея.

Венета Райкова сподели, че е спечелила на първа инстанция. Но е била осъдена на втора инстанция. Предстои обжалване на трета инстанция.

Блондинката е категорична, че ще обжалва. Тя се пита как е възможно съдия Нели Куцкова да вземе коренно различно мнение при положение, че не са събрани никакви нови доказателства. Още повече, че законът е един и същ и би трябвало да се спазва и прилага от всички съдии, разсъждава Венета Райкова.

Журналистката поясни в мрежата, че всичко е започнало преди няколко години, когато все още е била водеща на „ Горещо “. Тогава тя поканила в предаването си бившата съпруга на Юксел Кадриев – Бонка . Заради разкритията, направени от бившата госпожа Кадриева, тв водещият завел дело срещу колежката си.

Венета Райкова подчерта, че единственото, което е направила, е да зададе няколко въпроса на Бонка. След като на Юксел Кадриев не са му харесали отговорите, би следвало да заведе дело срещу бившата си половинка, а не срещу нея – разсъждава Венета Райкова.

Огорчена от случилото се блондинката пояснява, че този случай е поредното доказателство, че в България няма свобода на словото. Тя се оплака още и че досега нито продуцентите на Нова тв, нито тези на „Горещо“ са изразили своето становище по случая.

Венета Райкова се пита дали някой ще я защити или отново ще бъде оставена да се бори сама срещу всичко и всички.

Те сподели, че засега не е получила и подкрепата на колегите си. Устатата тв водещата подчерта, че гилдията е единна.

Ако никой не я подкрепи, това говори много лошо за цялото журналистическо съсловие, пише БЛИЦ.

Източник: zajenata.bg