Гери Никол като кукла преди корекциите (Вижте я преди и сега)

Гери Никол е различна на 100% от преди

Провокативната Гери Никол не е изглеждала така, все едно е зряла дама. Младата певица, която не спира да набира популярност и да скандализира, е изглеждала значително по-добре преди. „Като кукла беше”, не спират да твърдят близките до обкръжението й.

Наскоро провокаторката навърши пълнолетие . С грандиозен купон в родния си град Варна изпълнителката отпразнува своя 18-ти рожден ден. Интересното е, че преди да посегне към корекциите по лицето си, младата певица е изглеждала в пъти по-добре от сега. Това се вижда от фотосите, които наскоро обиколиха социалните мрежи и предизвикаха фурор. Там тя е заедно с приятелката си Дарина Йотова, която също стана известна покрай участието си в Х фактор.

Хитовата изпълнителка е обидно млада, но от доста време е посегнала към инжекциите с хиулорон. С тях тя изглежда не само по-зряла, а и неестествена.Тийнейджърката е наблъскала устните си с хиулоронова киселина, още преди да навърши пълнолетие. Но изненадващото е, че майка й Ирина напълно одобрявала и дори поощрявала желанието на дъщеря си да изглежда по този налеп начин.

Бащата не бил много съгласен неговото малка принцеса от рано да се прави на дама. Той не спирал да задоволява всякакви прищявки на Гери Никол, но не харесвал тя да си слага вредни неща по лицето и уврежда кожата си.

Advertisement:

В къщата обаче царял матриархат и важния адвокат нямало как да въстане срещу двете жени в семейството си. Затова само давал това, което се искало от него, без да съумее да се справи с нещата, които крепят женската суета.geri3

Advertisement:

Бащата на Гери Никол бил и против това тя да е непрекъснато атакувана от разни разпищолени мъже по нейните участия и в социалната мрежа, но неговата принцеса го уверявала, че си знае цената и има мозък в главата си.

Гери Никол преди е била като истинска кукла

Гери Никол преди е била като истинска кукла

За последното той бил сигурен, защото малката наистина била надраснала възрастта си и изобщо не се влияела от надувките, които правели момчетата на нейните години, за да я впечатлят.

Гери Никол сега е като изкуствена

Гери Никол сега е като изкуствена

Тя се интересувала от много различни неща и нищо такова плебейско не можело да я накара да хлътне безпаметно по някой неузрял пубер.

Източник: kliuki.ws

Advertisement: