ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ С МЛАДЕЖА ОТ ПЛОВДИВ, КОЙТО СПЕЧЕЛИ 6 МИЛИОНА ОТ ТОТОТО

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ С МЛАДЕЖА ОТ ПЛОВДИВ, КОЙТО СПЕЧЕЛИ 6 МИЛИОНА ОТ ТОТОТО

Как животът се променя за една нощ? В повечето случаи така става само в приказките.

Заспиваш, събуждаш се и на следващата сутрин си по‐млад, или по‐красив, или пък по‐богат.

Но истината е, че понякога, макар и не всеки ден, това се случва наистина. Наистина заспиваш, събуждаш се и вече животът ти е абсолютно различен. Така се случи и с един мъж.

През месец март Петко Семерджиев стана по‐богат с почти 6 000 000 лева. За една вечер, от готвач в хотел в Банско, той се превърна в средно статистически тотомилионер. Ергенът от Пловдив, стана един от най‐ желаните мъже в България. Като в приказките, нали?

Той се отдаде на пътешествия, за които само бе мечтал. Направи и няколко по‐неразумни покупки, за които си мислеше често като дете, но все пак това са 6 000 000 лева, късметът си е негов и той си решава как ще ги похарчи!

След годините прекарани под един покрив с цялото семейство, днес, приближени до Петко твърдят, че той вече е собственик на няколко апартамента. Луксозната кола и вилата на морето, които са запазена марка на всички милионери, също не са му чужди, преди няколко месеца той се сдоби и с тях, пише БЛИЦ. Според хора от ресторантьорския бранш, Петко е започнал разработването на верига ресторанти под свой бранд, първият от които в родният му град. Това далеч не е всичко, плановете му за бизнеса дори надхвърляли пределите на България. Животът наистина може да стане по‐красив за една нощ, или поне по‐приемлив с няколко милиона в джоба!

Източник: bradva.bg