ЕДНА БЪЛГАРСКА МАЙКА СРИНА УПРАВЛЯВАЩИТЕ – ТОВА Е ПИСМОТО, КОЕТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ

ЕДНА БЪЛГАРСКА МАЙКА СРИНА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ТОВА Е  ПИСМОТО, КОЕТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ

Тази сутрин на редакционната поща на Брадва.бг пристигна отворено писнмо до всички управляващи държавата от началото на прехода до днес. Нашият коментар е излишен, затова публикуваме целия текс без авторска намеса.

„До всички управляващи от настоящето и от началото на Прехода!
Това ,което ще напиша ,няма да Ви хареса! Но и на мен не ми харесва това,което Вие с вашите погрешни решения ни „осигурихте“ като живот в 21-ви век!Защото всичко,което се натрупа в мен като чувства през тези 25 години,може да се нарече само по един начин-ОМЕРЗЕНИЕ!

Да,защото Ви мразя!
Мразя Ви!Събудихте в мен чувство,което не знаех какво означава,защото съм човек,който е лишаван от родителска обич ,но дава любов винаги там,където му позволят!

Мразя Ви,защото Вие,избраните от НАС,трябваше да сте за нас като родители,които обичат,обгрижват и бранят децата си,но Вие демнстрирате единствено омразата и безразличието си към нас!Затова сега мога да кажа-МРАЗЯ ВИ!

Мразя Ви,защото ме лишихте от възможността децата ми пряко да усещат тази любов

!Мразя Ви,защото така се чувстват милиони българи!

Мразя Ви,защото с безотговорните си действия,застрашихте живота и любовта ни!

Мразя Ви,защото искате да се блъскате в омразата ни,а не любовта ни да ви носи!И не се спирате дотук-искате и да плувате в кръвта ни!Искате чужденци лицемерно да Ви потупват по рамото за добре свършена по тяхна поръчка работа,а не да се къпете в народна любов!

Мразя Ви,защото забравихте кои сте и какво сте!

Мразя Ви,защото искате ние и децата ни също да забравим кои сме и какви сме,без да сме достигнали вашето ниво на низост!

Мразя Ви заради страха,който вселихте в душите ни!

Мразя Ви заради унижението,в което живеем!

Мразя Ви!“

За Bradva.bg: Една майка,на която децата израстнаха с Прехода- Дима Трифонова

Източник: bradva.bg