Лили Иванова срази всички с новата си прическа. Какво ще кажете? Харесва ли ви? (Снимки)

Лили Иванова срази всички с новата си прическа. Какво ще кажете? Харесва ли ви? (Снимки)

Advertisement:

Лили Иванова не излиза от салоните за красота и ползва почивните дни около рождения си ден и Великден, за да обнови изцяло визията си, видя фотограф на „Ретро”. Примата е с чисто нова прическа и вее буйна грива, с която се е сдобила благодарение на супермодерна процедура.

Звездата на родната естрада е платила над 2300 лв. за перука от естествени кичури, каквито имат куп холивудски диви, начело с Мадона и Шер.

Лили си сложи косата дни след рождения си ден на 24 април, след като навърши 80 години, в лъскав столичен салон, посещаван от най-богатите българки. Именно там първи въвели процедурата, при която се залепят с натурален восък много тънки кичурчета от чужда коса за собствената. Така гривата става буйна, гъста и дълга, без въобще да личи, че не е напълно естествена.

Цялото занятие отнемало повече от 3 седмици, тъй като миниатюрните снопчета се добавяли бавно и ставало на етапи. Лили до момента си е сложила точно 153, тънки колкото пинсета, кичурчета, всяко от които струвало по 15 лева, разкриха шокирани от обкръжението на певицата.

Advertisement:

„Тя от години ходи да си слага екстеншъни от скъпи естествени коси, които стоят много натурално, но въпреки това си личи, че не е само със собствена коса. Сега обаче резултатът е зашеметяващ и изглежда все едно отново е на 20 и има гъста грива. Може да я изправя, боядисва и къдри и наистина е подмладена”, обясняват от екипа й. Промяната във визията на Лили бе забелязана и от фотограф на „Ретро”, който я щракна на излизане от тузарския салон.

Звездата бе без грим и облечена в ежедневни дрехи, но не се притесняваше, че любопитни столичани ще я видят в естествения й вид, тъй като е опънала и доста от бръчките си. Така дори без макиаж примата изглежда доста по-млада за възрастта си и, доволна от резултата, е захвърлила и огромните слънчеви очила, с които криеше вече увехналата си кожа.

Според хора от екипа й Лили била повече от щастлива напоследък не само поради визията си, но и тъй като й предстояло да изкара много добър хонорар. В средата на май тя имала добре платен ангажимент и щяла да пее на сватбата на сина на роден милионер, живеещ от години в Австралия. Венчавката и тържеството щели да са в България, а примата била пазарена да весели гостите от цял свят срещу цели 80 бона.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: