Лили Иванова срази всички с новата си прическа. Какво ще кажете? Харесва ли ви? (Снимки)

Лили Иванова срази всички с новата си прическа. Какво ще кажете? Харесва ли ви? (Снимки)

Лили Иванова не излиза от салоните за красота и ползва почивните дни около рождения си ден и Великден, за да обнови изцяло визията си, видя фотограф на „Ретро”. Примата е с чисто нова прическа и вее буйна грива, с която се е сдобила благодарение на супермодерна процедура.

Звездата на родната естрада е платила над 2300 лв. за перука от естествени кичури, каквито имат куп холивудски диви, начело с Мадона и Шер.

Лили си сложи косата дни след рождения си ден на 24 април, след като навърши 80 години, в лъскав столичен салон, посещаван от най-богатите българки. Именно там първи въвели процедурата, при която се залепят с натурален восък много тънки кичурчета от чужда коса за собствената. Така гривата става буйна, гъста и дълга, без въобще да личи, че не е напълно естествена.

Цялото занятие отнемало повече от 3 седмици, тъй като миниатюрните снопчета се добавяли бавно и ставало на етапи. Лили до момента си е сложила точно 153, тънки колкото пинсета, кичурчета, всяко от които струвало по 15 лева, разкриха шокирани от обкръжението на певицата.

„Тя от години ходи да си слага екстеншъни от скъпи естествени коси, които стоят много натурално, но въпреки това си личи, че не е само със собствена коса. Сега обаче резултатът е зашеметяващ и изглежда все едно отново е на 20 и има гъста грива. Може да я изправя, боядисва и къдри и наистина е подмладена”, обясняват от екипа й. Промяната във визията на Лили бе забелязана и от фотограф на „Ретро”, който я щракна на излизане от тузарския салон.

Звездата бе без грим и облечена в ежедневни дрехи, но не се притесняваше, че любопитни столичани ще я видят в естествения й вид, тъй като е опънала и доста от бръчките си. Така дори без макиаж примата изглежда доста по-млада за възрастта си и, доволна от резултата, е захвърлила и огромните слънчеви очила, с които криеше вече увехналата си кожа.

Според хора от екипа й Лили била повече от щастлива напоследък не само поради визията си, но и тъй като й предстояло да изкара много добър хонорар. В средата на май тя имала добре платен ангажимент и щяла да пее на сватбата на сина на роден милионер, живеещ от години в Австралия. Венчавката и тържеството щели да са в България, а примата била пазарена да весели гостите от цял свят срещу цели 80 бона.

Източник: zajenata.bg