Анита Мейзер на свобода, но съсипана: Виж какво са й правили в ареста! (шокиращи подробности)

Анита Мейзер лежи в ареста за убийство още от месец август!

Advertisement:
Advertisement:

Скандалната Анита Мейзер ще излезе на свобода още идните дни. Българката с американско гражданство и адвокатите й се борят за промяна на най-тежката мярка за неотклонение, която й бе наложена след смъртта на съпруга й Николай Димов.

Бившата Мисис България беше задържана и тикната зад решетките още през месец август и оттогава прави всичко възможно да докаже невинността си. Анита Мейзер има две повдигнати обвинения – за убийство по непредпазливост на Николай Димов и за опит за подкуп на полицейски служител, който не бивало да разласява случая в медиите.

Анита Мейзер

Анита Мейзер не е на себе си, поболя се в ареста

Advertisement:
Advertisement:

Анита Мейзер получи подкрепа от близките и някои от видните си приятели в столицата, но въпреки това подозренията, че наистина е убила мъжа си, не стихват. Тикната в килията още от лятото, Мейзер изживя истински кошмар, а днес очевидци не могат да я познаят.

„Тя, която никога не е минавала за красавица сред общественото мнение и беше сравнявана дори с Шрек, беше просто Снежанка, в сравнение с това, което е сега. Анита не прилича на себе си. Косата й цялата побеля, отслабна с над 15 килограма, а лицето й прилича на това на старица. Бръчки, сенки и повяхнала кожа – това остана от нея“, разкриват източниците.

Пред съда във Варна, Анита Мейзер заяви, че е луда, жена в климакс, но невинна и със сълзи на очи молеше милост. Такава обаче и до днес не й бе дадена. Нещо повече – оказа се, че тя е подлагана на системен и зверски тормоз от други съкилийнички в ареста.

Мейзер се оплаквала от постоянен физически и психически тормоз от други арестантки, които се гаврели с нея по всички възможни начини заради известността и богатството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: