БИЗНЕСМЕН СИ КУПИ НОВ МЕРЦЕДЕС, НО КОГАТО ОТВОРИ ВРАТАТА – ЩЕ ВИ ПАДНАТ ОЧИТЕ! /СНИМКИ/

БИЗНЕСМЕН СИ КУПИ НОВ МЕРЦЕДЕС, НО КОГАТО ОТВОРИ ВРАТАТА – ЩЕ ВИ ПАДНАТ ОЧИТЕ! /СНИМКИ/

Луксозният SUV на Mercedes – GLE Coupe предлага много изкушения и екстри на заможните си собственици и в Щутгарт са се погрижили да откликват на всеки вкус и всяко желание. Това обаче явно не е достатъчно за някои още по-капризни клиенти, което пък от своя страна е причина да съществуват множество фирми за доработка и тунинговане, които на драго сърце са готови да приберат пачките, за да реализират някоя друга перверзия, предава Offnews.bg.

Май точно в тази посока е и салонът на този Mercedes GLE Coupe, който е собственост на руски богаташ. Местната компания Topcar се е постарала да изпълни всяко желание на своя клиент и или доработчиците не са искали да си отворят устите с някой друг съвет, или волята на клиента действително е неприкосновена.

Как иначе бихме си обяснили този червен салон от крокодилска кожа, смесен с елементи от велур, карбон и дърво?! Може би човекът има проблем с цветовете, но тази комбинация е просто един пъстър гювеч в иначе прекрасен автомобил. Слава Богу, „фантазията“ е спряла до тук, защото от Topcar предлагат и 24-каратов златен пакет за този модел, а това вече щеше да дойде в повече.

Не знаем дали тунингът е включил и двигателя, но това е твърде вероятно, а Topcar има доста сладък пакет и за под капака. Мощността може да бъде увеличена със 131 к.с. в сравнение с това, което излиза от завода, което означава, че 5.5-литровия агрегат достига до 577 к.с. Доста добър показател, който всъщност може да натрие носа на всеки, който се присмее на екстравагантния салон.

сн. offnews.bg

Източник: bradva.bg