Хороскоп на Алена за декември-Ето как ще прекарате празниците

Хороскоп на Алена за декември-Ето как ще прекарате празниците

Светлана Тилкова – Алена изготви хороскопа за декември . Топастроложката направи прогноза за „Флагман“, вижте какво ви определя Съдбата в езотеричен план в края на годината.

Хороскоп на Алена за ОВЕН
Вашите планове за месеца може да включват енергийно въздействие, чрез което да разчистите неприятелите, както са ви убедили работещите в зоната на Мрака.

По-добре не споделяйте тяхното мнение. По този начин ще се обградите само с хора, които ще са ви полезни и няма да се налага да прибягвате до магии.

Хороскоп на Алена за ТЕЛЕЦ
Не правете опити да налагате вашия ред в живота на околните. Те са доволни от вашето приятелство и от подкрепата, която им давате, но в същото време не са склонни да ги лишите от правото на свободен избор, така както не бихте лишили и себе си. Бъдете искрени и коректни в действията си и ще сте в печеливша позиция.

Хороскоп на Алена за БЛИЗНАЦИ
Намерете лесния път към сърцата на хората, които обичате. Не търсете обаче начин да ги спечелите чрез направата на бяла магия, защото и тя е така вредна както всички останали. Видовете енергийно въздействие са много, но са по-скоро за заблуда на наивниците. Не се различават като действия и по вредата, която нанасят.

Хороскоп на Алена за РАК
Изпълнени сте с непрекъснати противоречия. Ако поработите над егото си, ще успеете да изчистите и недостатъците си без да вините за тях направата на магия върху вас. Вие сте господари на Съдбата си е добре да не забравяте това през целия месец.

Хороскоп на Алена за ЛЪВ
Планетите на кармата през целия месец са ваш приятел и не ви вредат, а ви подкрепят. Както сте готови на всичко, за да спазвате Вселенските закони, така не е изключено заради погрешно разбрани и разчетени Съдбовни знаци, да залитнете в погрешна посока.

Хороскоп на Алена за ДЕВА
През този месец е добре да тръгнете по пътя на себепознанието, както и да усвоявате науки в областта на философията и изучаване на религиите, за да стъпите на твърда почва и да не допускате грешки във възприемането на света. От вас зависи да сте отговорни най- вече към себе си и да не се проваляте с дадени и неспазени обещания.

Хороскоп на Алена за ВЕЗНИ
В живота ви е възможно да има неочаквани събития, които винаги ще са свързани с присъствието на кармични врагове и направата на магии, но сте си ги заслужили заради ваши минали действия. Не бива да се притеснявате. Просто осъзнайте какво е добре да промените в поведението си и ще заслужите уважението на хората, дори и ако временно са се дистанцирали от вас.

Хороскоп на Алена за СКОРПИОН
Трудно ще ви бъде да се отърсите от традициите на миналите си прераждания, когато сте били под влиянието на своята кармична разплата. Ще се наложи сериозно да поработите върху своята промяна. В противен случай съществуването ви ще е доста трудно, особено ако сте избрали да се родите сред хора, с които сте свързани с негативна карма.

Хороскоп на Алена за СТРЕЛЕЦ
Във връзка с изискванията на новото време, налагащи ви по-свободни контакти в интимната и междуличностната сфера, е добре да осъзнаете, че чрез злото, причинявано от магиите си вредите и не си помагате. Да не говорим, че хората около вас, които имат по-изострено съзнание и интуицията им е засилена, веднага ще разберат с какво се занимавате.

Хороскоп на Алена за КОЗИРОГ
Позволете на света да види вашето истинско лице, а не това, което сте си наложили като удобна маска, която не ви помага, а по-скоро ви вреди. Най-важното, за да живеете в света на Светлината, е да осъзнаете мисията си и да приемете, че естественото поведение и истинската ви същност са ваши шанс да вървите в правилната посока.

Хороскоп на Алена за ВОДОЛЕЙ
Колкото повече се стремите да успявате с цената на магии и то защото някой твърди, че те са за добро, толкова по-голяма е опасността да се окажете в изолация, без подкрепата на любимите ви хора и без доверието им, което сте загубили. Сложете на везната щастието и обичта на околните, а на другата – лесните успехи, но с цената на самота.

Хороскоп на Алена РИБИ
Можете да постигнете всичко и без направата на магии. Старанието ви да излезете от мрежата на проблемите, в която сте се оказали заради желанието ви да сте полезни на ваши роднини, може да се окаже непосилна задача. Приемете фактите и се опитайте с разума си да откриете изхода от създадената ситуация.

Източник: zajenata.bg