ПЕВЦИТЕ ПРОПЯХА: Никой не е купонясвал като Жоро Илиев! Ще паднете!

ПЕВЦИТЕ ПРОПЯХА: Никой не е купонясвал като Жоро Илиев! Ще паднете!

Босът на ВИС-2 Георги Илиев давал по 100 долара за всяко изпълнение на „Тигре, тигре“

За изключителната щедрост на покойния шеф на ВИС-2 Георги Илиев открай време се носят легенди. Няма начинание – частно или държавно, в което харизматичният бос да не е участвал със своята благотворителност – пише „Уикенд“. Няма и купон, на който да не е пял с популярна фолк фурия, независимо от това дали та е от мъжки, или от женски пол – отбелязва изданието.

Прочутият в близкото минало подземен бос навсякъде се вихри като за последно. Зад гърба му го наричат алфа мъж, т.е. човек, който се стреми винаги да бъде първи, пък след него ако ще и потоп да става.
Изпълнителят на висаджийския химн „Тигре, тигре“ и сегашен кандидат за вицепрезидент на България Радо Шишарката обаче е на друго мнение за Главния. Впечатленията си той описва в своята първа автобиографична книга, кръстена „Черните ангели“ – сиреч по-първите мутри от подземната ни татковина. Там Радо Шишарката стига до особени откровения, които си струва да бъдат цитирани.

„Софиянци дойдоха с две S класи и куп охрана. Почнахме да пеем заедно с Главния на микрофона. Той знаеше всичките ми песни, което ме учуди. На всяка песен ми даваше по 100 долара. Вадеше ги демонстративно от портфейла си и ми ги подаваше.
„Благодаря, тези са достатъчни“ – казах при поредната банкнота, подадена от Георги Илиев. А той сложи пръст на устата ми – ясен знак да мълча. Бях чувал, че после се връща охраната и вземала обратно парите. Затова си помислих: „По-добре малко, отколкото николко“ – разказва в книгата си Радо Шишарката.

Източник: bradva.bg