Страшната истина за състоянието на Стоянка Мутафова

Страшната истина за състоянието на Стоянка Мутафова 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Ето каква е истината за състоянието на Стоянка Мутафова

Страшната истина за състоянието на Стоянка Мутафова излезе наяве. В ранния следобед вчера тя беше приета в болница „Токуда“. От болничното заведение категорично отказват да коментират състоянието на звездата.

Пиарът на болничното заведение потвърди новината, че великата актриса е приета там. Но отказа да съобщи какво е актуалното й състояние, заявявайки че това е част от политиката на „Токуда“.

Advertisement:
Advertisement:

От болничното заведение съобщиха, че Стоянка Мутафова е под лекарско наблюдение. Тя ще остане в болницата, докато лекарите преценят, че това е необходимо – това гласи официалната информация по случая.

ПИК научи каква е истината за състоянието на актрисата. То е изключително сериозно. Става въпрос за усложнен сърдечно-съдов проблем. За госпожа Стихийно бедствие се грижи екип от най-добрите кардиолози в страната.

Още с постъпването на актрисата в болницата за нея за положени всички необходими грижи. Назначена е поредица от изследвания с цел поставяне на правилната диагноза и започване на лечението, пише ПИК.

Актрисата отдавна има проблеми със сърцето. С типичното за нея чувство за хумор тя неведнъж е заявявала в свои интервюта, че все още е млада и се чувства перфектно. Обичаната Стоянка Мутафова е известна с борбения си дух. Напук на здравословните проблеми, тя не се предава.

Въпреки здравословното си състояние актрисата продължи да играе на сцената. Тя е единствената актриса на тази възраст, която продължава да играе. С това свое постижение тя кандидатства за книгата на Гинес. Въпреки, че все още не е официално вписана в нея, се очаква и това да стане много скоро.

Стоянка Мутафова

Състоянието на Стоянка Мутафова е тежко

За сега първенец в книгата за световни рекорди е руският актьор Владимир Зелдин, който игра до 101-годишна възраст. Той издъхна след като прекара три месеца в реанимация.

Този февруари легендарната Стоянка Мутафова ще навърши 95 години. Пожелаваме й този път да успее да се справи с изпитанието, поднесено й от живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: