ТОП РУСКИ АСТРОЛОГ: Всичко Приключва!! До 2020-та година Европейският съюз ще изчезне!

ТОП РУСКИ АСТРОЛОГ: Всичко Приключва!! До 2020-та година Европейският съюз ще изчезне!

Павел Глоба е руски астролог, който с  за първи път публикува прогнозите си в началото на 80-те години на миналия век. Тогава съобщил, че СССР скоро ще се разпадне и че през лятото през 1991 г. по улиците на Москва ще има танкове. Той дори е предвидил и че Украйна ще се разпадне през 2014 година.

Според твърденията му, са изпълнили около 85% от прогнозите! Той още през 2009 г. е казал, че 2014 ще бъде година на повишен риск и предупреди за самолетни полети. 

Ето какво още е предвидил той: 

Украйна ще се разпадне на три части през 2014 година. В Украйна ще има две независими администрации, които официално ще запазят териториалната цялост. Приблизително в същия формат, както и днес в Молдова. 

Икономическата криза, която ще продължи до 2020 г., ще промени геополитическата карта на света. САЩ очакват трудни времена, а Украйна и ЕС ще престанат да съществуват. Вместо единен Европейски съюз, ще се появят няколко съюзи. Скандинавските и Прибалтичките държави ще създадат Северен съюз. Франция, Италия и Испания ще се обединят в Южно-европейски съюз, към който може да се присъединят Гърция и България.. 

Европейският съюз може да оцелее като формация, но само на хартия. Следващите две години ще бъдат много трудни за долара, въпреки това, крахът на американската валута все още няма да се случи. Трудният период на долара ще настъпи в 2017-2018 година. Доларът напълно ще девалвира, книжните пари ще се залепват по стените в тоалетните и никой няма да знае какво да прави с тях. 

В този смисъл, еврото е стабилна валута. НАТО блока замалко ще засили, но след това ще престане да съществува въобще. Според неговите прогнози, в Русия ще се случват големи промени в периода между 2014-2016 година. Според неговите прогнози, на света заплашват икономически и геополитически сътресения до края на 2020 година: Всички държави ще оцелеят в трудните времена, но в крайна сметка Русия ще стане мощна империя и нов световен лидер. 

В края на 2020 г., цялото човечество накрая ще излезе от кризата, която ще бъде наречена „Втора голяма депресия“. Оценявайки вероятността от природни катаклизми и техногенни бедствия, Павел Глоба казал, че 2016 г. ще бъде период на повишен риск за самолетните полети. „Най-вероятно през юли / август трябва да се очаква вълна от самолетни катастрофи, така че бих искал да съветвам хората да се въздържат от пътувания във всички посоки. 

През декември 2016 г., драстично ще нарасне опасността от земетресения, особено във водите на Тихия океан „. През следващите тридесет пост-кризисни години (до 2050 г.), в Русия ще се случи възраждането. Властта през 2020 или 2021 г. ще поеме ново мощно лице или „ездач на бял кон“. Той няма дълго да управлява, но ще остави голяма следа в Русия.

Източник: bradva.bg