ПАНИКА В БСП! НЕЩО УЖАСЯВАЩО СЕ СЛУЧИ С КОРНЕЛИЯ НИНОВА! КРЯСЪК, СПЪНА СЕ И ПОЛЕТЯ В

ПАНИКА В БСП! НЕЩО УЖАСЯВАЩО СЕ СЛУЧИ С КОРНЕЛИЯ НИНОВА! КРЯСЪК, СПЪНА СЕ И ПОЛЕТЯ В

Жестока драма изживява от вчера лидерката на БСП Корнелия Нинова, разкриват висши партийни кадри на „Позитано“ 20. Шефката на столетницата е паднала улична шахта вчера сутринта и е набола крака си на огромно желязо.

Нинова обаче упорито е отказала да потърси спешна медицинска помощ, въпреки че крайникът й потънал в кръв, а часове след това се подул жестоко, пише Пик.

Вместо да отиде на лекар, тя предпочела да остане в централа на партията и да дава пресконференция вчера сбедобяд.

След това до късно останала в кабинета си, за да обсъжда решенията за днешната среща при президента Росен Плевнелиев, на която получи и върна мандат за съставяне на нов кабинет в рамките на 43-тото Народно събрание. Според кадри от БСП тя едва докоцукала до „Дондуков“ 2 с кървящия си и подут крак, но успяла да стисне зъби пред журналистите и да не проличи, че е ранена. Веднага след това отново се върнала на „Позитано“ 20, където изкарала целия ден и изчакала стоически предварително уговорена среща с американския посланик Ерик Рубин, продължила до късно следобед.

Едва след това подчинените и колегите на Нинова успели да я убедят, че трябва да отиде на лекар и да получи медицинска помощ, тъй като раната й не спирала да кърви, а кракът й се подувал все повече. Освен това можело да развие тетанус от пробождането с огромното желязо в шахтата.

„Жестоки мъки и болки изтърпя, но накрая се съгласи да я закарат в „Пирогов“, за да й се окаже първа помощ. Лекарите ще преценят какво да правят, но раната е сериозна“, разкриха източниците.

Източник: bradva.bg