Състоянието на Стоянка Мутафова просълзи България! (Актуална информация от болницата)

Състоянието на Стоянка Мутафова просълзи България! (Актуална информация от болницата) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Стоянка Мутафова накара цяла България да се моли за нея, след като стана ясно, че е била приета в болница.

Oт снощи топ новината у нас е свързана със състоянието на голямата ни актриса Стоянка Мутафова. Вчера следобед тя е била приета в столична клиника с общо неразположение и веднага е свикан екип, който да направи всичко необходимо, за да вдигне именитата си пациентка час по-скоро на крака, научи kliuki.bg.

Стоянка Мутафова вдигна страната на крак

Стоянка Мутафова вдигна страната на крак

Advertisement:
Advertisement:

Стоянка Мутафова е на 94 години и кандидатства за книгата на рекордите на „Гинес“ за най-възрастната активно играеща актриса в света. Приемането й в болница обаче накара мнозина да се притеснят дали ще успее да доживее вписването си със златни букви в световната театрална история. Госпожа „Стихийно бедствие“ обаче за пореден път доказа, че е непоклатима и още не й дошло времето да си тръгне от сцената на Мелпомена и на тази свят.

Нощта е преминала спокойно за актрисата, а на сутринта е била посрещната от куп близки и приятели, които са искали на място да се убедят, че всички с нея е наред. А Стоянка Мутафова ги посрещнала с редовната си усмивка и шегаджийски дух, заявявайки, че май е изкарала инфаркт, ама съвсем мъничък и вече се чувства добре.

Точно в свой стил, примата на родния театър превърнала в същинско представление разказа си за това как й е прилошало и как се е озовала в болницата. Тя обяснява, че първо си е помислила за инфаркт, защото от това е починал съпругът й и знае за какво става въпрос. Разкрива и че точно преди да й стане лошо, е целунала неговата снимка и му е казала да си я прибира при него, пише 24chasa.bg.

Точно тогава към нея пътува Ирен Кривошиева, с която е трябвало да играят заедно в Пловдив снощи. Стоянка Мутафова е откарана по спешност в болница, но състоянието й бързо е стабилизирано и вече дори се шегува, че иска час по-скоро да се върне на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: