ИНФОРМАТОРИ ОТ БСП ИЗПЯХА: ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! ИМА ТЕЖКА ТРАВМА!

ИНФОРМАТОРИ ОТ БСП ИЗПЯХА: ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА! ИМА ТЕЖКА ТРАВМА!

Лидерката на БСП върнала мандата със счупен пръст на крака – стъпила в необезопасена шахта

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е взела и върнала мандата за съставяне на правителство тази сутрин със счупен пръст на левия крак. Това съобщава „Труд“, цитирайки източници от левицата.

В понеделник тя е стъпила в необезопасена шахта и е изкривила пръста на стърчащо желязо.

Вчера Нинова си е тръгнала по-рано от заседание на парламентарната група на „БСП Лява България“ заради болки и съпартийците й са били притеснени дали ще може да отиде в президентството днес.

Въпреки травмата лидерът на БСП дойде на церемонията на „Дондуков“ 2 в елегантни тесни обувки на висок ток. Тя туширала болката със замразяващ препарат.

И след като приключи най-важната си задача за деня, Нинова отиде в Народното събрание, което имаше редовно заседание. После продължила по график със срещи на „Позитано“ 20, въпреки че действието на медикамента започнало да отшумява, научи още „Труд“.

Нинова се шегувала как е добре, че контузията е на левия й крак, за да не се гъбарка вътрешнопартийната опозиция, че накуцва надясно преди задаващите се предсрочни парламентарни избори.

Преди първата победа на ГЕРБ на парламентарни избори – през 2009 г., лидерът на партията Бойко Борисов счупи костица на десния си глезен. Тогава от пресцентъра на ГЕРБ разпространиха снимки на травмата от дома му в Банкя.

Източник: bradva.bg